fbpx

De kracht van zonne-energie
van één merk

Wist je dat er wereldwijd maar één bedrijf is met een totaaloplossing in zonne-energie? Autarco is een Nederlands merk dat hardware en software met elkaar combineert om zo de opbrengst van jouw zonnestroomsysteem te maximaliseren. 

Het resultaat: een Autarco zonnestroomsysteem levert 5% meer op dan elk ander systeem in de markt. Investeren in het opwekken van eigen zonne-energie was nog nooit zo aantrekkelijk.

Als preferred partner van Autarco hebben wij al veel ervaring met het installeren en werken met Autarco systemen. Zo maken wij gebruik van hun design software waarmee wij op basis van real-time data de beste opstelling voor jouw systeem kunnen bepalen, om zo de opbrengst van jouw systeem te maximaliseren.

Alle producten van één Nederlands merk

Autarco levert alles wat wij nodig hebben voor een zonnestroomsysteem: van zonnepanelen tot (batterij)omvormers, van montagesystemen tot monitoring oplossingen. Doordat alle producten zelf door Autarco zijn ontwikkeld en daardoor naadloos op elkaar zijn afgestemd, presteren Autarco systemen 5% beter dan losse component oplossingen. Bovendien wordt met de totaaloplossing van Autarco de belangrijkste oorzaak van brand in zonnestroomsystemen weggenomen, namelijk een mismatch tussen connectoren. 

Gegarandeerd een goede investering dankzij de kWh-garantie

Autarco is de enige fabrikant ter wereld met een verzekerde kWh-garantie voor jouw zonnestroomsysteem. Als ons systeem minder oplevert dan vooraf beloofd, krijg je voor elke gemiste kWh geld terug. Jouw investering krijg je dus sowieso terug, zoveel is zeker.

Hoe Autarco dit doet?
Doordat zij hardware en software met elkaar combineren, weten zij precies wat jouw systeem zou moeten opwekken op basis van real-time data. Zodra jouw systeem ondermaats begint te presteren, krijgen wij als installateur een seintje. Daarna zullen wij er alles doen om prestaties van het systeem weer optimaal te krijgen. Zo weet jij zeker dat jouw systeem de “full potential” bereikt.

Meer lezen over Autarco? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op www.autarco.com