fbpx

Laatste kans: ISDE Subsidie zonnepanelen

Bespaar 125 euro per KWp.

Dit is al gauw 30% korting op de prijs. Alleen dit jaar nog dus wees er snel bij en bespaar! Wij vragen de subsidies EIA, ISDE en SDE kosteloos aan bij een opdracht. Jij hoeft nergens naar om te kijken, wij vragen alles aan en ontzorgen jou volledig. 

Vrijblijvende offerte

Een gratis en vrijblijvende berekening, precies op maat voor je woning. Vraag ‘m direct aan!
LET OP! De ISDE subsidie is alleen dit jaar nog mogelijk

Waarom kiezen voor Duurgroei?

Binnen 48 uur een offerte.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele oplossing voor uw project? Zoek niet verder! Bij ons kun je binnen 48 uur een gedetailleerde offerte ontvangen die perfect aansluit op jouw behoeften.

Wij regelen subsidies!

Wij vragen de subsidies EIA, ISDE en SDE kosteloos aan bij een opdracht. Van A tot Z regelen wij alles voor jou, je hoeft nergens naar om te kijken.

Zakelijke en particuliere projecten binnen een maand geplaatst.

We begrijpen dat je tijd kostbaar is en dat je snel wil profiteren van duurzame energie. Daarom garanderen we een snelle installatie van jouw zonnepanelensysteem, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van groene energie en kostenbesparingen. Binnen een maand!

Klanten over ons

fam Bornfam Born
14:11 16 Jul 23
Zeer tevreden over dit bedrijf en het personeel.Wij zijn super blij met onze zonnepanelen. Voor vragen kun je altijd bij hun terecht en je krijgt snel antwoord. Ze komen de gemaakte afspraken na en zijn zeer professioneel.
Ard KROESENArd KROESEN
12:57 28 Jun 23
Fijn contact, luistert naar wat je wens is en maakt o.b.v. de wens een voorstel op maat. Nadat ze de locatie hebben bekeken wordt het voorstel definitief en schakelen ze snel qua planning. Monteurs zijn toppers en werken netjes. Al met al een top bedrijf met oog voor de klant.
Martijn SantemaMartijn Santema
12:38 26 Jun 23
Super tevreden!! Snelle levering, uitstekende service en duidelijke communicatie. Zeker aan te bevelen.
Marco KottemanMarco Kotteman
11:48 26 Jun 23
Prettig bedrijf; ter zake kundig, prijs uitstekend en ook belangrijk denken mee met de montage en de opstelling. Zodra we na onze verbouwing meer panelen kunnen plaatsen maken we zeker weer gebruik van hun diensten.
Uwe OltmannsUwe Oltmanns
11:28 26 Jun 23
2 maand geleden werden bij ons zonnepanelen geplaatst. Het offertetraject verliep vlot en prettig. De adviezen waren goed en deskundig. In vergelijking met andere aanbieders werd snel en duidelijk gereageerd. Nu 1400kw verder kan ik bevestigen dat wij zeer tevreden zijn.
js_loader

Wat kosten zonnepanelen?

Het gemiddelde aantal zonnepanelen per huishouden wat door ons wordt gelegd bedraagt 14 panelen. Hiernaast zie je een beknopte berekening qua opbrengst, terugverdientijd en totale investering. 

Gemiddeld aantal panelen: 8

Terugverdientijd
< 5 jaar
Totale investering
€ 3.985
Jaarlijkse opbrengst
3.564 KWH
Besparing per jaar
€ 819

* Bovenstaande tabel geeft de consumentenprijs weer. Neem contact op voor informatie over de prijzen voor bedrijven.

Uitblinken in service

Wat onze klanten zeggen

5.0
Based on 18 reviews
powered by Google
js_loader

Advies op maat? Bel Jeffry!

Uitblinken in service

Wat onze klanten zeggen

5.0
Based on 18 reviews
powered by Google
js_loader

Advies op maat? Bel Jeffry!

Alleen de aller- állerbeste Nederlandse merken

We leveren, monteren en onderhouden uitsluitend de beste merken.

Bij Duurgroei gaan we voor niets minder dan de aller aller beste merken als het gaat om duurzame energieoplossingen. We hebben zorgvuldig de topmerken geselecteerd die uitblinken in kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties, zodat je alleen het allerbeste krijgt.

Verzekerd van topkwaliteit

Je investering is in goede handen. Wat maakt ons een betrouwbare keuze?

Selectie van Premium Merken

We werken alleen samen met gerenommeerde en toonaangevende merken in de duurzame energie-industrie. Deze merken zijn bekend om hun hoogwaardige producten en bewezen prestaties, zodat je verzekerd bent van duurzame oplossingen die aan je verwachtingen voldoen.

Deskundig Advies

Onze energie-experts zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van duurzame energietechnologieën. We nemen de tijd om jouw behoeften en wensen te begrijpen, en bieden op maat gemaakt advies om de perfecte oplossing voor jouw situatie te vinden.

Vakkundige Installatie

Ons team van ervaren technici zorgt voor een vakkundige en nauwkeurige installatie van je duurzame energieoplossing. We nemen geen genoegen met minder dan perfectie en zorgen ervoor dat het systeem optimaal presteert.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en componenten die grondig zijn getest op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de duurzame energieoplossing langdurig en probleemloos zal werken.

Klanttevredenheid staat voorop

Jouw tevredenheid is onze drijvende kracht. We streven ernaar om je een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met jouw duurzame investering.

Advies nodig? Wij helpen je graag op weg!

Je ontvangt binnen 24 uur een antwoord.

Advies nodig? Wij helpen je graag op weg!

Je ontvangt binnen 24 uur een antwoord.

Adresgegevens

Rudolf Dieselstraat 25
7442 DR Nijverdal
Nederland

Benieuwd naar wat jij kan besparen?

Vragen over zonnepanelen

Direct voor jou beantwoord
De prijs zonnepanelen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, het type zonnepaneel, het vermogen en de installateur. Over het algemeen kun je rekenen op een prijs zonnepaneel voor een complete installatie van ongeveer €400 tot €550 per zonnepaneel prijs.
Gemiddeld kosten zonnepanelen per stuk tussen de €150 en €250, afhankelijk van de specificaties en het merk. De zonnepanelen kopen prijs is merkafhankelijk en ook afhankelijk van het model die benodigd is.
De prijs van 10 zonnepanelen inclusief een omvormer ligt meestal tussen de €4.000 en €6.500, afhankelijk van de kwaliteit en het vermogen van de zonnepanelen.
De prijzen van zonnepanelen variëren per paneel en kunnen tussen de €150 en 250 per stuk liggen. De zonnepanelen prijs varieert per model en merk.

Je kunt via onze website een offerte aanvraag, maar ook per mail; info@duurgroei.nl of per telefoon; 0854017147.

Ja, wij ontzorgen jou volledig van A tot en met Z. De kosten 8 zonnepanelen inclusief montage, kosten 10 zonnepanelen inclusief installatie of kosten 20 zonnepanelen inclusief installatie zullen wij per situatie in kaart brengen middels een advies op maat.

De kosten zonnepanelen bij DuurGroei.nl variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal zonnepanelen dat je wilt plaatsen, het type paneel, de locatie van je woning en de installatiekosten. Om een nauwkeurige berekening te krijgen, kun je gebruikmaken van onze handige kostenberekeningshulpmiddel op de website. Hiermee maken we bijvoorbeeld de kosten 10 zonnepanelen, kosten 12 zonnepanelen, kosten 14 zonnepanelen, 15 zonnepanelen kosten en kosten 16 zonnepanelen bepalen, evenals de kosten zonnepaneel per m2 en wat zonnepanelen kost inzichtelijk.
De kosten zonnepanelen plaatsen bij DuurGroei.nl zijn inbegrepen bij de totale kosten van het zonnepanelensysteem. Deze zonnepanelen plaatsen kosten omvatten niet alleen de aanschaf van de zonnepanelen zelf, maar ook de installatie en eventuele bijkomende materialen. Je kunt specifieke informatie over de kosten 20 zonnepanelen, 12 zonnepanelen kosten en 10 zonnepanelen vinden door contact op te nemen met onze deskundige adviseurs of via onze website. Wij helpen je graag om een duurzaam en rendabel zonnestroomsysteem te vinden dat past bij jouw budget.
De prijzen kunnen sterk variëren, afhankelijk van het aantal panelen en de specificaties. Voor een precieze prijsberekening kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak.

De kosten voor de installatie van 12 zonnepanelen inclusief montage liggen doorgaans tussen de €4.800 en €7.500. De prijszonnepanelen varieert per situatie en per merk.

Binnen 48 uur zal een van onze adviseurs contact met jou opnemen betreffende de offerte zonnepanelen. Hier zullen de wensen geïnventariseerd worden en de werkwijze besproken worden. De offerte zonnepaneel is uitgesplitst in meerdere facetten waaronder omvormer, installatie werk en de zonnepanelen.

Nee, bij ons is het al mogelijk om 4 zonnepanelen inclusief montage af te nemen. In principe zijn alle combinaties inclusief montage. Het is ook mogelijk om 6 zonnepanelen inclusief montage, 8 zonnepanelen inclusief montage, 9 zonnepanelen inclusief montage, 10 zonnepanelen inclusief montage, 12 zonnepanelen inclusief montage, 14 zonnepanelen inclusief montage, 16 zonnepanelen inclusief montage, 18 zonnepanelen inclusief montage, 20 zonnepanelen inclusief montage / installatie. Alle vormen en varianten zijn mogelijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en plan voor jouw situatie.

Het juiste type en merk zonnepaneel hangt af van je energiebehoefte, budget en beschikbare ruimte. Het is verstandig om advies in te winnen bij één van onze specialisten voor een afspraak op locatie. In ons advies zullen wij de zonnepanelen kosten berekenen. De kosten zonnepanelen berekenen zal in combinatie plaatsvinden met een passend advies op maat.

Wij ontzorgen jou volledig van A tot en met Z. Wij offreren de prijs zonnepanelen per stuk maar we maken altijd een geheel advies op maat. De zonnepanelen prijs per stuk is een onderdeel van het grote geheel, waaronder advies, plaatsing en monitoring. De prijzen zonnepanelen fluctueren dagelijks maar wij hanteren vaste zonnepanelen prijzen. Door slim inkoopbeleid en goede partners zijn wij in staat scherpe prijzen te hanteren. Wij offreren altijd zonnepanelen inclusief montage.

Voor zonnepanelen ben je het best uit bij Duurgroei, omdat we voor niets minder dan de aller- allerbeste merken gaan als het gaat om duurzame energieoplossingen. Daarnaast zorgen wij altijd voor een geheel vrijblijvend advies op maat en zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen binnen 2 maanden op je dak liggen.

We gaan het voor je uitrekenen...

Binnen 48 uur ontvang je je besparing. Help je ons met (beter) berekenen?