fbpx

DuurGroei
gewoon goed, zonder gedoe

Wij zijn DuurGroei, een team van enthousiastelingen die alles weten over verduurzaming en energie(kosten)besparing. Met een klein leger aan experts achter ons staan we altijd voor je klaar. We helpen particulieren en bedrijven met verduurzamen. Onze naam zegt het al: duurzaam groeien. Dat doen we samen. Groei met ons mee naar een duurzame wereld.

Groen, groener, DuurGroei

Een passie voor duurzame oplossingen, een rugtas aan kennis over zonnepanelen, de juiste partners aangehaakt: dat alles is DuurGroei. We weten welke oplossingen geschikt zijn voor jou, kennen de bijbehorende regels, vragen subsidie voor je aan én gaan over tot installatie. Hoeveel panelen er nodig zijn voor het verbruik, hebben wij in een split second gezien. Welke warmtepomp geschikt is voor jouw huis of bedrijfspand? Dat weet onze partner meteen. Met DuurGroei is verduurzamen appeltje-eitje.

Supersnel, superbereikbaar

Wachten op een groenere toekomst vinden we tijdsverspilling. DuurGroei onderscheidt zich door supersnel schakelen. Een offerte ontvang jij uiterlijk de volgende dag van ons. En de installatie vindt binnen twee maanden plaats. We hebben een flexibel team dat zich makkelijk uitbreidt als het druk is. Zo garanderen we onze snelheid. We installeren niet alleen in rap tempo, maar zijn ook altijd bereikbaar voor jou. Een snelle vraag? Zo beantwoord via WhatsApp. Iets onduidelijk in de offerte? Een belletje en we leggen het uit. Tijdens het engineren op het dak nemen we je mee door met je te facetimen: wij laten zien wat we van plan zijn en jij kunt zeggen wat je ervan vindt. Snel schakelen, daar houden we van.

Supersnel en superpersoonlijk verduurzamen, dat doe je met DuurGroei.

Supersnel en superpersoonlijk verduurzamen, dat doe je met DuurGroei.