fbpx

Word onze
samenwerkingspartner

Groeien naar een duurzame toekomst doen we samen. Met onze klanten, maar ook met samenwerkingspartners. We slaan graag de handen ineen met adviseurs, installateurs en elektriciens. Met elkaar bereiken we meer en zijn we nog groener. Partner up met DuurGroei.

Installateurs en elektriciens

Samen staan we sterker. We worden enthousiast van samenwerken met installateurs en elektriciens. We kunnen installateurs ondersteunen bij de calculatie, verschillende aanvragen en het leveren van materiaal. Is het hoogseizoen met aanvragen? Met hetzelfde plezier gaan we ook nog het dak op om de panelen te leggen. Wij kunnen alles regelen: van aanvraag tot omvormer plaatsen. Voor de laatste koppeling in de meterkast, schakelen we ook graag een expert in. Samen met elektriciens of installateurs die daar kaas van hebben gegeten, ronden we graag onze projecten af.

Adviseurs
Als adviseur ga jij goed voorbereid met onze producten op pad. We vertellen je graag over de mogelijkheden van zonnepanelen en overige duurzame oplossingen via DuurGroei. En ook voor jou geldt dat we binnen een dag een offerte voor je klaar hebben.

Word onze samenwerkingspartner en help nog meer klanten om duurzamer te worden.

Warmtepompen

We zijn een stralend succes in zonnepanelen, maar kijken graag naar nog meer duurzame oplossingen. Daarom bieden we ook warmtepompen aan: samen met een partner die er warm voor loopt. Zo hebben we nog meer kennis, expertise en duurzaamheid in huis.

Samenwerken met DuurGroei?
Gewoon doen!

Samenwerken met DuurGroei? Gewoon doen!

Socials