fbpx
Tijdelijk €100 korting op je offerte
De salderingsregeling blijft bestaan. Profiteer nu!

Zonnepanelen.
Zó geregeld.

Duurgroei staat bekend om de stralende successen met zonnepanelen. Maar wat kost het nou om zonnepanelen te plaatsen? Vraag hier een gratis bepaarcheck aan voor de scherpste prijs van Oost-Nederland.

Vraag nú je offerte aan.

Een gratis en vrijblijvende berekening met de scherpste prijs van Oost-Nederland. Vraag ‘m direct aan!

Waarom kiezen voor Duurgroei?

Binnen 1 dag een offerte.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele oplossing voor uw project? Zoek niet verder! Bij ons kun je binnen 24 uur een gedetailleerde offerte ontvangen die perfect aansluit op jouw behoeften.

Binnen 1 maand op je dak

We begrijpen dat je tijd kostbaar is en dat je snel wilt profiteren van duurzame energie. Daarom garanderen we een snelle installatie van jouw zonnepanelensysteem, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van groene energie en kostenbesparingen.

kWh-garantie.

Wij leveren je wat we je beloven of je krijgt je geld terug. Dat is de kWh-garantie. Je wordt gecompenseerd voor elke gemiste kWh, mocht je systeem minder opleveren dan beloofd. Dat is de zekerheid die we je kunnen bieden.

Klanten over Duurgroei

fam Bornfam Born
14:11 16 Jul 23
Zeer tevreden over dit bedrijf en het personeel.Wij zijn super blij met onze zonnepanelen. Voor vragen kun je altijd bij hun terecht en je krijgt snel antwoord. Ze komen de gemaakte afspraken na en zijn zeer professioneel.
Ard KROESENArd KROESEN
12:57 28 Jun 23
Fijn contact, luistert naar wat je wens is en maakt o.b.v. de wens een voorstel op maat. Nadat ze de locatie hebben bekeken wordt het voorstel definitief en schakelen ze snel qua planning. Monteurs zijn toppers en werken netjes. Al met al een top bedrijf met oog voor de klant.
Martijn SantemaMartijn Santema
12:38 26 Jun 23
Super tevreden!! Snelle levering, uitstekende service en duidelijke communicatie. Zeker aan te bevelen.
Marco KottemanMarco Kotteman
11:48 26 Jun 23
Prettig bedrijf; ter zake kundig, prijs uitstekend en ook belangrijk denken mee met de montage en de opstelling. Zodra we na onze verbouwing meer panelen kunnen plaatsen maken we zeker weer gebruik van hun diensten.
Uwe OltmannsUwe Oltmanns
11:28 26 Jun 23
2 maand geleden werden bij ons zonnepanelen geplaatst. Het offertetraject verliep vlot en prettig. De adviezen waren goed en deskundig. In vergelijking met andere aanbieders werd snel en duidelijk gereageerd. Nu 1400kw verder kan ik bevestigen dat wij zeer tevreden zijn.
js_loader

Wat kosten zonnepanelen?

Nederlandse huishoudens verbruiken gemiddeld 2.479 kWh elektriciteit per jaar. Hoeveel je verbruikt is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid personen in je huishouden en in wat voor huis je woont. Het aantal zonnepanelen wat door Duurgroei wordt gelegd is gemiddeld 8 zonnepanelen per huis. Zonnepanelen kosten wat, maar verdienen zichzelf na verloop van tijd terug. De terugverdiendtijd is ongeveer 3 jaar. In deze tabel vind je de gemiddeldes per huishoudgrootte.

HuishoudenGemiddeld
stroomverbruik
Hoeveel zonnepanelen
heb je nodig?
Wat kost het je?Wat levert je
jaarlijks op?
Over hoeveel jaar
terugverdiend?
1 persoon1600 kWh5 zonnepanelen€ 2.250€ 5604 jaar
2 personen2500 kWh8 zonnepanelen€ 3.115€ 8753,5 jaar
3 personen3600 kWh10 zonnepanelen€ 3.750€ 1.2603 jaar
4 personen4300 kWh12 zonnepanelen€ 4.340€ 1.5053 jaar
5 personen5000 kWh14 zonnepanelen€ 4.890€ 1.7503 jaar
HuishoudenHoeveel zonnepanelen
heb je nodig?
Wat kost het je?
1 persoon5 zonnepanelen€ 2.250
2 personen8 zonnepanelen€ 3.115
3 personen10 zonnepanelen€ 3.750
4 personen12 zonnepanelen€ 4.340
5 personen14 zonnepanelen€ 4.890

Uitblinken in service

Wat onze klanten zeggen

5.0
Based on 18 reviews
powered by Google
js_loader

Advies op maat? Bel Jeffry!

Uitblinken in service

Wat onze klanten zeggen

5.0
Based on 18 reviews
powered by Google
js_loader

Advies op maat? Bel Jeffry!

Alleen de aller- állerbeste merken

We leveren, monteren en onderhouden uitsluitend de beste merken. Zo is Duurgroei premium aanbieder van Autarco zonnepanelen. 

We hebben zorgvuldig de topmerken geselecteerd die uitblinken in kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties, zodat je alleen het allerbeste krijgt. Autarco biedt totaaloplossingen. Hardware en software worden op elkaar afgestemd. Het resultaat: 5% meer opgeleverde zonne-energie dan elk ander systeem op de markt. En nog een voordeel: Autarco is een volledig Nederlands merk.

Verzekerd van topkwaliteit

Je investering is in goede handen. Wat maakt ons een betrouwbare keuze?

Deskundig Advies

Onze energie-experts zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van duurzame energietechnologieën. We nemen de tijd om jouw behoeften en wensen te begrijpen, en bieden op maat gemaakt advies om de perfecte oplossing voor jouw situatie te vinden.

Vakkundige Installatie

Ons team van ervaren technici zorgt voor een vakkundige en nauwkeurige installatie van je duurzame energieoplossing. We nemen geen genoegen met minder dan perfectie en zorgen ervoor dat het systeem optimaal presteert.

Klanttevredenheid staat voorop

Jouw tevredenheid is onze drijvende kracht. We streven ernaar om je een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met jouw duurzame investering.

Advies nodig? Wij helpen je graag op weg!

Je ontvangt binnen 24 uur een antwoord.

Advies nodig? Wij helpen je graag op weg!

Je ontvangt binnen 24 uur een antwoord.

Adresgegevens

Rudolf Dieselstraat 25
7442 DR Nijverdal
Nederland

Binnen 1 maand zelf je energie opwekken?

Vragen over zonnepanelen

Direct voor jou beantwoord
De prijs zonnepanelen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, het type zonnepaneel, het vermogen en de installateur. Over het algemeen kun je rekenen op een prijs zonnepaneel voor een complete installatie van ongeveer €400 tot €550 per zonnepaneel prijs.

Ja, wij ontzorgen jou volledig van A tot en met Z. De kosten 8 zonnepanelen inclusief montage, kosten 10 zonnepanelen inclusief installatie of kosten 20 zonnepanelen inclusief installatie zullen wij per situatie in kaart brengen middels een advies op maat.

De kosten zonnepanelen bij DuurGroei.nl variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal zonnepanelen dat je wilt plaatsen, het type paneel, de locatie van je woning en de installatiekosten. Om een nauwkeurige berekening te krijgen, kun je gebruikmaken van onze handige kostenberekeningshulpmiddel op de website. Hiermee maken we bijvoorbeeld de kosten 10 zonnepanelen, kosten 12 zonnepanelen, kosten 14 zonnepanelen, 15 zonnepanelen kosten en kosten 16 zonnepanelen bepalen, evenals de kosten zonnepaneel per m2 en wat zonnepanelen kost inzichtelijk.

Nee, bij ons is het al mogelijk om 4 zonnepanelen inclusief montage af te nemen. In principe zijn alle combinaties inclusief montage. Het is ook mogelijk om 6 zonnepanelen inclusief montage, 8 zonnepanelen inclusief montage, 9 zonnepanelen inclusief montage, 10 zonnepanelen inclusief montage, 12 zonnepanelen inclusief montage, 14 zonnepanelen inclusief montage, 16 zonnepanelen inclusief montage, 18 zonnepanelen inclusief montage, 20 zonnepanelen inclusief montage / installatie. Alle vormen en varianten zijn mogelijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en plan voor jouw situatie.

Het juiste type en merk zonnepaneel hangt af van je energiebehoefte, budget en beschikbare ruimte. Het is verstandig om advies in te winnen bij één van onze specialisten voor een afspraak op locatie. In ons advies zullen wij de zonnepanelen kosten berekenen. De kosten zonnepanelen berekenen zal in combinatie plaatsvinden met een passend advies op maat.

Wij ontzorgen jou volledig van A tot en met Z. Wij offreren de prijs zonnepanelen per stuk maar we maken altijd een geheel advies op maat. De zonnepanelen prijs per stuk is een onderdeel van het grote geheel, waaronder advies, plaatsing en monitoring. De prijzen zonnepanelen fluctueren dagelijks maar wij hanteren vaste zonnepanelen prijzen. Door slim inkoopbeleid en goede partners zijn wij in staat scherpe prijzen te hanteren. Wij offreren altijd zonnepanelen inclusief montage.

Voor zonnepanelen ben je het best uit bij Duurgroei, omdat we voor niets minder dan de aller- allerbeste merken gaan als het gaat om duurzame energieoplossingen. Daarnaast zorgen wij altijd voor een geheel vrijblijvend advies op maat en zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen binnen 2 maanden op je dak liggen.

Bedankt! We gaan het voor je uitrekenen...

Binnen 1 dag ontvang je je offerte. Help je ons met (beter) berekenen?